Futbol

Acord per emetre partits de Segona B i Tercera a les xarxes socials

La idea pilot està enfocada a emissions d'alta qualitat l'any que ve

ProLiga, comissió de Clubs de Tercera i Segona Divisió B, i la productora Boomerang TV, han arribat a un acord de col·laboració per emetre partits de Segona B a través de les xarxes socials, sense cost. També s'ha pactat fer altres productes audiovisuals.

El primer partit que es beneficiarà d'aquesta iniciativa serà el que disputen Internacional de Madrid-Boadilla i la UD San Sebastián de los Reyes, corresponent a la jornada 21 del Grup I de Segona B, i que es jugarà diumenge que ve a les 12 hores. Aquest partit comptarà amb una difusió multicanal i es podrà seguir de manera totalment gratuïta en directe a través de Twitter, Facebook i YouTube.

Aquesta experiència pilot tindrà continuïtat durant l'actual temporada amb els partits de Lliga dels clubs afiliats a ProLiga, amb l'objectiu de perfilar unes retransmissions d'alta qualitat per oferir als aficionats una cobertura àmplia en la temporada que 2019-2020.

Aquesta temporada, la Federació Catalana de Futbol també va començar una campanya de visibilització d'algunes categories del seu futbol català i s'han emès partits de Primera Catalana.

Més continguts de