Espanyol
Esports Futbol 23/03/2013

Aguirre dóna minuts als menys habituals en un amistós davant l'AE Prat

L'Espanyol ha guanyat 2-0 a l'equip del Baix Llobregat. Cristian Álvarez, Petrov, Christian Alfonso i Víctor Álvarez han jugat 90 minuts, i Tejera i Cristian Gómez, mitja part cadascun

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl tècnic de l'Espanyol Javier Aguirre ha aprofitat el partit d'entrenament contra l'AE Prat, de Segona divisió B, d'aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva per donar minuts als menys habituals de la plantilla blanc-i-blava, des de la seva arribada a la banqueta.

El porter Cristian Álvarez, l'extrem búlgar Martin Petrov, el migcampista Christian Alfonso i el lateral esquerrà Víctor Álvarez han participat durant tot el partit. D'altra banda, els migcampistes Sergio Tejera i Cristian Gómez, altres dels futbolistes amb menys protagonisme, han jugat una meitat cadascun.

El partit, de dues parts de 35 minuts, ha acabat amb un resultat de 2-0 per als blanc-i-blaus. Aguirre no ha pogut comptar amb els internacionals: el migcampista ghanès Mubarak Wakaso, el davanter uruguaià Cristhian Stuani, el central mexicà Héctor Moreno, i el punta italià Samuele Longo, són la sub 21.

Tampoc ha disputat el partit contra l'AE Prat el lateral esquerre Joan Capdevila. El futbolista pateix molèsties en el recte anterior de la cama esquerra i s'ha exercitat al marge de la resta del grup. La setmana que ve se sotmetrà a proves mèdiques per conèixer l'abast de la seva lesió, que no sembla rellevant.

stats