Lliga alemana
Esports Futbol 05/03/2011

Perilla el càrrec de Van Gaal després de la derrota del Bayern per 3-1 contra el Hannover 96

El Bayern de Munic ha perdut 3-1 contra el Hannover 96, que l'allunya de les places que donen dret a jugar la Lliga de Campions, la qual cosa podria precipitar la destitució del Van Gaal en els propers dies

Louis Van Gaal, atent al partit entre el seu Bayern de Munic i el Hannover 96.

BarcelonaEl Bayern de Munic segueix sense trobar-se i avui ha tornat a perdre, 3-1 contra el Hannover 96, un rival directe en la lluita per la Champions. Han començat avançant-se en el marcador els locals a través de Abdellaoue al quart d'hora de partit. Només reprendre's el joc després del descans, ha sigut novament l'equip de casa el que ha vist porteria, amb un gol de Rausch a passada de Schlaudraff.

Ha pogut retallar distàncies el Bayern per mediació de Robben, però el 2-1 ha sigut només un miratge perquè, set minuts després, l'equip de Slomka ha tornat a marcar diferències amb un gol del portuguès Sergio Pinto, que ha fet el definitiu 3-1. Ara el Bayern és quart amb 42 punts, a cinc punts del Hannover i a set del Bayer Leverkusen, segon.

El Schalke 04 s'ha deixat anar, pensant més en el partit de Champions contra el València que en lliga i ha perdut 1-0 contra l'Stuttgart. El Bayern Leverkusen ha derrotat 3-0 al Wolfsburg i segueix en la segona posició, però molt lluny del Borussia de Dortmund, que ahir va mig sentenciar la lliga després de guanyar 1-0 al Colònia.