Esports Futbol 09/07/2014

La premsa alemanya, eufòrica amb el festival de la selecció contra el Brasil

El 'Bild' es queda "sense paraules" i el 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' parla d'un resultat "incomprensible"

Ara/efe

BarcelonaLa premsa alemanya aplaudeix avui eufòrica la derrota històrica que la seva selecció va causar al Brasil (7-1) a les semifinals del Mundial. El diari popular 'Bild', el de més tirada d'Europa, hi dedica tota la portada, amb el titular "Sense paraules!".

portada bild 9 juliol 2014

La segona pàgina de 'Bild' és només per a una foto del primer gol, el de Müller; la tercera en té dues del gol de Klose; la quarta, amb dues imatges dels dos gols de Kroos; la cinquena està dedicada al gol de Khedira, i la sisena es dedica a Schürrle, autor de dos gols més.

En l'especial sobre el Mundial de futbol, el 'Bild' du el títol "90 minuts, set gols, una victòria per a l'eternitat", i apunta al subtítol: "Inconcebible! Gegant! Fantàstic!", i, pel que fa al contrincant, assegura: "La nostra celebració deixa plorant el Brasil". A més, cedeix una altra pàgina sencera a Klose, el "Déu del futbol", que ahir es va convertir en el jugador que ha fet més gols en Mundials, per davant de Ronaldo, amb un total de 16.

El 'Süddeutsche Zeitung' dedica la foto de portada a la selecció de futbol i afirma: "Alemanya a la final després d'una victòria aclaparadora", mentre que el 'Frankfurter Allgemeine Zeitung', amb una imatge dels jugadors celebrant un gol, titula: "Rècord alemany". A la versió digital el diari parla d'un resultat "inconcebible" i "incomprensible" i recorda que la seva selecció va fer quatre gols en sis minuts. "Alemanya celebra el miracle del futbol de Belo Horizonte", assegura el diari.

portada frankfurter

El 'Tagesspiegel' destaca en portada "Fantàstics a la final", el 'Berliner Zeitung' titula: "L'onze nacional celebra una històrica victòria sobre Brasil", i l'Hamburger Morgen Post' fa broma de la samba brasilera dient que "Alemanya fa ballar un Brasil marejat".