Espanyol
Esports Futbol 14/01/2014

Alfredo Tena: "No som pacients i no és moment per començar a ser-ho"

El segon entrenador de l'Espanyol analitza el partit de tornada contra l'Alcorcón

Efe
1 min
Alfredo Tena, segon entrenador de l'Espanyol

Sant Adrià de BesòsAlfredo Tena, segon tècnic de l'Espanyol encarregat de dirigir l'equip després de la sanció a Javier Aguirre, ha apuntat que amb vista a la tornada de la Copa del Rei davant l'Alcorcón d'aquest dimecres "no som pacients i no és moment per començar a ser-ho, els buscarem ràpid".

L'objectiu del quadre català és "intentar empatar i després buscar l'avantatge, no tenim paciència per controlar els partits". "A vegades això es confon amb lentitud i no ens vindria bé. Ens interessa més ser un conjunt accelerat que pesat. El millor és ser intensos, és la nostra fortalesa", ha afegit.

La derrota per 1-0 de l'anada els obliga a marcar demà per passar a quarts. "Intentarem fer gols. Esperem que hi hagi un bon equilibri entre l'atac i la defensa per no patir", ha comentat. En aquest sentit, l'Espanyol recupera el seu davanter Sergio García, màxim realitzador del bloc.

De tota manera, el mexicà s'ha mostrat molt respectuós amb el rival en ser qüestionat sobre l''Alcorconazo'. "No ho temo. Es pot donar, però sóc optimista. Estem amb ganes de passar a la ronda següent i estem treballant per això. Volem seguir a la Copa del Rei i no en pensem", ha asseverat.

Alfredo Tena, d'altra banda, veu l'entrenador Javier Aguirre "endollat i entusiasme, tractant que la gent ho faci tan bé com es pugui, vol guanyar". El cos tècnic ha insistit en les jugades d'estratègia a l'entrenament d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.

stats