Espanyol
Esports Futbol 01/03/2014

Alfredo Tena: "És un punt molt meritori, que ens fa bé"

L'ajudant de Javier Aguirre, encarregat de dirigir l'equip aquest dissabte, assegura que l'equip no marxa "content" però sí "satisfet"

Natalia Arroyo
1 min

Barcelona"La Lliga és molt difícil. És un punt molt meritori, que ens fa bé", ha comentat Alfredo Tena, segon entrenador de l'Espanyol, després d'empatar a zero contra el Getafe. "Hem hagut d'estar molt concentrats durant els 90 minuts. Ha sigut un partit exigent, ha fet falta molt de múscul, molts salts de cap", ha afegit. Tena ha deixat clar que l'equip no marxa content però sí satisfet.

El tècnic mexicà admet que el partit "potser no ha sigut vistós" i ha elogiat com s'ha defensat el Getafe. "Han acumulat molta gent al darrere i han defensat bé les accions a pilota aturada", ha analitzat. "Teníem esperança de marcar. Estàvem jugant bé, ferms al darrere i amb alguna possibilitat de fer gol", ha respost quan li han preguntat si a l'equip li ha faltat ambició per arriscar més en busca dels tres punts.

Tena creu que seguir sumant "és molt important en aquesta Lliga", però deixa clar que la feina encara no està feta. "Esperem sumar els punts que falten aviat per estar tranquils", ha dit. Preguntat per Europa, el mexicà s'ha limitat a dir que "ja es veurà si sobren jornades per anar a buscar aquest objectiu", però ha recordat que la prioritat continua sent assegurar la permanència.

stats