EL CLÀSSIC
Esports Futbol 21/03/2015

Carlo Ancelotti: "Penso que hem preparat bé el partit"

L'entrenador del Reial Madrid reconeix que el Barça "té una ratxa millor" que la dels blancs i destaca que "Messi està molt bé, com tot el Barça"

Ara
1 min
Carlo Ancelotti en roda de premsa

BarcelonaCarlo Ancelotti afronta el clàssic amb optimisme. "Penso que hem preparat bé el partit", ha dit l'entrenador del Reial Madrid, conscient que bona part de les opcions del seu equip de guanyar la Lliga passen per aconseguir els tres punts al Camp Nou. "Hi ha un ambient diferent d'altres partits. És absolutament normal. L'equip té confiança", comenta el tècnic, que assegura que lluitarà per la victòria. "Mai he firmat un empat en tota la meva carrera i no ho faré. Tenim qualitat per guanyar".

Serà un clàssic amb molts noms propis, com els de Modric i Sergio Ramos, que des de fa uns dies tornen a estar disponibles. "En aquest tipus de partits, són jugadors que ens ajudaran molt". Com també espera que ajudin homes com Bale, molt discutit perquè no es sacrifica en defensa. "El que li demanaré a Bale és el mateix que a la resta, que cal defensar i atacar amb 11 jugadors", explica. I sobre Cristiano Ronaldo, ha dit que "està bé, ha entrenat bé i està al màxim". "Tots els jugadors estan al màxim".

Ancelotti reconeix que Messi "està molt bé, com tot el Barça" i afegeix que els blaugranes "tenen una ratxa millor" que la del Reial Madrid.

stats