LIGA BBVA
Esports Futbol 28/02/2015

Ancelotti reconeix que el sopar que va fer l'equip va ser sense el seu permís

El tècnic del Reial Madrid defensa els seus jugadors i diu que sopars com aquests són "bons per a l'ambient"

Efe
1 min
Carlo Ancelotti, en roda de premsa / JAVIER LIZÓN / EFE

MadridCarlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid, ha admès que no tenia coneixement del sopar que van fer tots els seus jugadors la nit de dijous. El tècnic no ha criticat que la plantilla acabés de sopar a altes hores de la matinada i la seva conclusió ha estat positiva, ja que ha dit que coses com aquesta són "bones per a l'ambient".

Els jugadors del Reial Madrid es van reunir per iniciativa d'un dels capitans, Sergio Ramos, en un local madrileny la nit de dijous. Acabava de ser l'aniversari de Pepe i de Jesé Rodríguez, i el central andalús va veure un bon moment –en una setmana sense competició entre els partits de Lliga– per fer pinya tots plegats.

Ancelotti, quan ha estat preguntat en roda de premsa, sobre l'hora a la que van acabar el sopar, i si això podria comportar alguna sanció (ja que divendres al matí hi havia entrenament), ha dit: "Ho entenc com sempre, és un problema dels jugadors i no meu". "No m'han demanat permís, no crec que un jugador hagi de demanar permís per fer un sopar que va ser bonic. Quan l'equip es reuneix per això és bo per a l'ambient. Estic content que l'hagin fet. Després van tornar a l'entrenament de divendres molt bé, sense problemes i amb alegria", ha sentenciat.

stats