Espanyol
Esports Futbol 30/10/2014

Arbilla: "Jugar més? Som 25 i no tothom pot estar content"

El defensa de l'Espanyol està satisfet amb el seu golàs contra el Barça i reclama l'atenció de l'entrenador per tenir més minuts

Ara
1 min

Sant Adrià del BesòsAnaitz Arbilla està "tranquil" malgrat la seva suplència en els últims partits, després d'haver arrencat la temporada com a titular. "Vull seguir treballant i esperar a tenir el meu moment altre cop. Llavors, intentaré aprofitar-lo al màxim", ha dit en roda de premsa. El defensa basc intentarà "posar les coses difícils a l'entrenador" però no està alterat. "Lluito cada dia per tenir més minuts. Però som 25 i no tothom pot estar content", ha acceptat.

Ara que l'equip funciona, Arbilla veu lògic que hi hagi continuïtat en els escollits. "L'equip està sumant punts, les coses surten bé i ens hem de quedar amb això".

L'ex del Rayo, a més, s'ha mostrat orgullós del seu golàs contra el Barça a la Supercopa de Catalunya. "Sempre som uns quants els que assagem faltes i, en aquest cas, va entrar. Estic molt content, és un estímul, i més, per haver marcat contra el Barça".

Sobre l'actuació de l'equip, ha dit que es va plantar cara al Barça malgrat presentar-se a Montilivi amb pocs titulars, i espera que hagi servit per recordar el bon nivell de la plantilla.

stats