Futbol
Esports Futbol 10/03/2012

L'àrbitre no veu dues mans clares de Xabi Alonso i Sergio Ramos dins l'àrea del Madrid

El Reial Madrid ha rebut un arbitratge benèvol al Benito Villamarín. Sagués Oscoz, que ha substituït Iturralde González al descans, no ha xiulat un clar penal a favor del Betis al minut 63 i un altre al minut 93

Xabi Alonso aixeca el peu davant Jorge Molina

BarcelonaJosé Mourinho tampoc es podrà queixar de l'arbitratge rebut al Benito Villamarín. Com ja va passar a Vallecas davant el Rayo Vallecano, el Reial Madrid ha tingut un altre cop la benevolència dels àrbitres, que l'han ajudat amb alguna decisió polèmica.

Al minut 63, el Betis ha reclamat unes mans de Xabi Alonso dins l'àrea que haurien significat un penal favorable als locals, amb 2-2 al marcador.

Ja al temps afegit, i amb el 2-3 al marcador, Sergio Ramos ha desviat amb el braç un xut que anava en direcció a porteria.

Poc després s'ha viscut una altra acció polèmica, després que Marcelo, en una jugada fortuïta, colpegés la cara de Nelson. El jugador bètic ha hagut de marxar una estona del camp perquè estava sagnant.

En l'1-2, Cristiano Ronaldo s'aprofita d'una posició de fora de joc en l'inici de la jugada.