FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 03/03/2012

El xoc d'Arteta amb Henderson ha estat un ensurt i només ha anat a l'hospital per precaució

El jugador ha patit un xoc fortuït durant el partit contra el Liverpool i, segons anuncia l'Arsenal al seu compte de Twitter, ha viatjat amb els seus companys

Efe / Ara
1 min
Mikel Arteta, retirat en llitera d'Anfield / JOHN POWELL / LIVERPOOL FC / GETTY IMAGES

LondresEl jugador de l'Arsenal Mikel Arteta ha estat traslladat aquesta tarda a un hospital per passar un examen mèdic després de ser retirat en llitera del partit que el seu equip ha disputat a Anfield davant el Liverpool. El migcampista espanyol, de 29 anys, ha abandonat el terreny de joc amb una màscara d'oxigen després de patir un xoc fortuït amb l'anglès Jordan Henderson, si bé ha sortit de l'hospital i ha viatjat amb els seus companys, segons anuncia el twitter de l'Arsenal.

El xoc entre Arteta i Henderson s'ha produït a l'inici de la segona part d'una trobada que els 'gunners' han guanyat per 1-2 gràcies a un gol en el temps afegit de l'holandès Van Persie, màxim golejador de la lliga anglesa.

Arteta ha estat estès durant diversos minuts sobre la gespa mentre l'atenien els serveis mèdics l'Arsenal. Quan el migcampista de l'Arsenal sortia en llitera del terreny de joc ha rebut l'aplaudiment dels aficionats d'Anfield posats dempeus, així com la salutació de Henderson, que s'ha acostat per preocupar-se pel seu estat.

stats