Futbol femení
Esports Futbol 13/01/2018

L'Atlètic evita l'ensurt i segueix mantenint el pols amb el Barça femení

Les matalasseres derroten el Fundación Albacete, que s'havia avançat en el marcador en dues ocasions

N.a.
Sonia Bermúdez marca dos gols i capgira el partit contra el Funda

BarcelonaEn unes condicions complicadíssimes, amb fred i fins i tot neu al Cerro del Espino, l'Atlètic de Madrid ha patit per derrotar el Fundación Albacete (4-3) i seguir obligant el Barça a no fallar. Ja a la primera jornada en l'estrena de la temporada l'Atlètic havia hagut de suar per sumar el triomf en territori manxec, i en l'inici de la segona volta s'ha tornat a veure contra les cordes.

I des del primer minut de partit, perquè tot just arrencar el matx, les manxegues han obert el marcador. La catalana Sara Navarro ha robat una pilota i s'ha colat fins a línia de fons, des d'on ha centrat una pilota que ha acabat enverinant-se. L'intent d'Andrea Pereira de refusar s'ha acabat amb la pilota vorejant la línia de gol i, a criteri de l'àrbitra, s'ha concedit gol. La resposta de les locals al 0-1, però, ha sigut immediata, i han empatat amb un gol de cap de Ludmila a centrada de Sonia Bermúdez.

Al minut 17 l'Atlètic ha tornat a rebre un ensurt. Mónica Hickmann s'empassa una pilota i la perd davant la pressió de Paula Arnal, que s'inventa una vaselina que supera la portera Paraluta. Aquest cop, el conjunt madrileny no ha pogut respondre tan de pressa i no ha pogut neutralitzar el gol fins al tram final del primer temps. Quan ho ha fet, però, ho fa fet amb contundència: Soni ha fet el 2-2 amb un remat directe de falta i, abans del descans, Sosa ha acabat de capgirar el resultat amb el tercer per a les locals.

A la represa ha arribat un altre gol psicològic per a l'Atlètic, quan Bermúdez ha rematat una centrada de Ludmila da Silva que ha encarrilat el triomf amb el 4-2. Les visitants han anat diluint-se en un segon temps ple d'interrupcions, amb una lesió de l'àrbitre assistent inclosa, fins que en els últims compassos s'han reanimat i han trobat el premi d'un últim gol, obra d'Alba Redondo, que ha afegit nervis al final.

Malgrat la incertesa, l'Atlètic s'ha acabat imposant i acabarà la jornada d'aquest dissabte provisionalment en primera posició, a l'espera que el Barça jugui el partit contra el Saragossa aquest diumenge a casa (16.00 h) i torni a situar-se al capdavant de la classificació.