Esports Futbol 09/11/2013

El Barça B s'enfonsa al pou (0-3)

Els d'Eusebio perden amb el Jaén i només han marcat en un dels últims 8 partits

Babunski, contra el Jaén

BarcelonaQuarta derrota consecutiva del Barça B, la setena en 8 partits. Els d'Eusebio Sacristán han caigut 0 a 3 amb el Jaén i continuen a la part baixa de la classificació, en els llocs de descens a Segona B. El conjunt blaugrana ha demostrat falta de contundència en atac i molta passivitat defensiva. Prova d'això, una dada: dels últims 8 partits només han marcat en un, el que va suposar la victòria 2 a 3 contra l'Alabès.

El partit s'ha posat de cara per als andalusos des del principi. Només iniciar-se el matx, els catalans han reclamat un penal sobre Dongou per part del porter rival, René. L'àrbitre, López Acera, no ha assenyalat la falta que hauria suposat l'expulsió del jugador visitant i la possibilitat d'encarar la victòria per part barcelonista. Al minut 11, en canvi, una pèrdua de Joan Román a la medul·lar ha permès en només dos tocs que Fran Machado es plantés davant Jordi Masip. Bagnack i Sergi Gómez han estat lents en el tall i el davanter del Jaén ha situat el 0 a 1. Pocs minuts abans d'arribar al descans, Jona ha marcat el segon i ha segellat una nova derrota del filial barcelonista.

Als minuts finals, un ràpid contraatac andalús ha acabat amb un penal rigorós d'Adama, que ha sigut expulsat amb vermella directa. Víctor Curto no ha perdonat i ha situat el definitiu 0 a 3.