SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/03/2014

El Barça B suma els tres punts contra la Ponferradina amb un gol de penal al minut 91

Sandro ha estat l'autor de l'únic gol del partit en el temps afegit després d'unes mans de Juande a dins de l'àrea

Denis Suárez, del Barça B, durant el partit contra la Ponferradina / LFP

BarcelonaUn penal marcat per Sandro Ramírez en el temps afegit ha donat els tres punts al Barça B davant de la Ponferradina (1-0) al Miniestadi. D'aquesta manera, els blaugranes es consoliden a la zona tranquil·la de la taula i enfonsen, una mica més, un rival que coqueteja amb el descens.

Una mà dubtosa a l'interior de l'àrea de Juande, després d'un llançament directe d'Edu Bedia, ha decidit el partit per als locals i ha acabat amb les esperances dels lleonesos, que sumen cinc jornades sense conèixer la victòria. Sota l'atenta mirada de Josep Maria Bartomeu –president del Barça–, que per primera vegada des que és president ha vist en directe un partit del filial, els d'Eusebio han rebut la visita d'un rival que, tot i que s'ha tancat en defensa, no ha incomodat en excés el joc de creació blaugrana.

Conscients que seria missió gairebé impossible prendre-li la pilota al rival, els de Claudio Barragán han optat per buscar la porteria contrària mitjançant alguna contra aïllada de Yuri, el seu home gol. El dinamisme inicial dels locals s'ha anat desinflant com un globus, circumstància que els lleonesos han aprofitat per sortir de la cova i buscar les pessigolles al central Edgar Ié, molt insegur en el primer temps.

Ha avisat primer Cristian amb una centrada a l'interior de l'àrea que Yuri no ha pogut connectar, mentre que a tocar del descans Jonathan ha fet lluir-se Masip amb un xut llunyà que a punt ha estat d'obrir el marcador. Davant la falta de gols, ha aparegut el fantasma de les lesions a la zona de creació dels dos equips. Al minut 32, el visitant Rueda ha demanat el canvi per unes molèsties musculars. Pocs minuts després, el blaugrana Espinosa ha marxat del camp queixant-se del genoll esquerre i en el seu lloc ha entrat Adama.

Amb ell al camp, els blaugranes han explotat la banda dreta després del descans, tot i que els ha costat crear perill, cosa que sí que ha fet la Ponferradina amb un xut centrat de Javi Lara i amb una incursió de Yuri, que, després de guanyar l'esquena als centrals blaugranes, s'ha deixat caure davant Masip.

En els últims minuts el Barça ha pressionat i ha forçat dos llançaments directes des de la frontal. El segon ha tocat la tanca lleonesa i el col·legiat Sagués Oscoz ha assenyalat penal per mà de Juande. A Sandro no li ha tremolat el pols i ha enganyat Santamaría en l'únic xut entre els tres pals del Barça B.

BARÇA B 1

PONFERRADINA 0

Barça B: Masip; Patric, Sergi Gómez, Ié, Planas; Ilie (Samper 74'), Bedia, Espinosa (Adama 43'); Dani Nieto (Munir 69'), Sandro Ramírez i Denis Suárez.

Ponferradina: Santamaría; Alan Baró, Alberto Aguilar, Samuel, Bellvís; Juande; Cristian (Marcos 74'), Jonathan (Diego Sánchez 92'), Rueda (Javi Lara 32'), Acorán; Yuri.

Gols: 1-0 (91') Sandro Ramírez, de penal.

Àrbitre: Sagués Oscoz (Comitè Basc). Ha amonestar Dani Nieto per al Barça B, i Alan, Yuri, Bellvís, Alberto Aguilar i Samuel per a la Ponferradina.