BARÇA
Esports Futbol 26/09/2011

El conseller Puig assegura que la grada jove del Barça eradicarà els violents

Felip Puig diu que la grada jove es posarà en marxa complint la llei i que evitarà imatges "poc decoroses" viscudes en "altres èpoques"

Efe
2 min
Felip Puig durant l'entrevista amb l'ACN

L'Hospitalet del LlobregatEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha assegurat que la grada jove d'animació que pretén impulsar el Barça es posarà en marxa complint la llei i està convençut que contribuirà a eradicar els violents. Puig, que ha presidit a l'Hospitalet de Llobregat la junta local de seguretat, creu que la iniciativa evitarà imatges "poc decoroses" viscudes en "altres èpoques".

El conseller ha comentat l'assemblea de compromissaris de dissabte i ha celebrat que el club blaugrana "hagi pogut tenir aquesta assemblea de compromissaris amb el nivell de debat i amb el nivell d'acceptació de propostes de la junta que ha tingut", perquè significa que connecta amb les inquietuds i amb la sensibilitat de tots els socis.

Sobre el projecte de la grada de joves animadors, ha assegurat que la Generalitat col·laborarà des del punt de vista institucional perquè sigui un èxit. "Continuar treballant per eradicar la violència als estadis és una prioritat que el club coneix", ha dit Puig, que ha qualificat d'"impecable" el projecte de la grada jove.

El titular d'Interior ha recordat que aquest projecte ha de complir les exigències "que marca la llei, no el conseller d'Interior o el responsable de la policia". El conseller s'ha mostrat "convençut" que el Barça "complirà escrupolosament" la llei contra la violència en l'esport i que "l'estadi del Barça tindrà un grup d'animació i les garanties de seguretat, de convivència i de civisme necessàries en un aforament d'aquestes característiques".

"El Barça –ha afirmat– ens projecta al món, per la qual cosa ha de projectar una imatge de qualitat i d'excel·lència també a l'hora d'animar els jugadors". El titular del departament d'Interior ha reconegut que en les primeres llistes de noms que van tenir sobre la taula per incorporar-se a aquesta grada hi havia algunes persones que tenien antecedents, per la qual cosa no podien unir-se a aquesta iniciativa, i ha assegurat que la tasca conjunta entre el club i la Generalitat "es mantindrà des del punt zero fins que es pugui posar en marxa".

stats