Futbol Base
Esports Futbol 24/12/2010

Barcelona, Espanyol i Damm protagonitzen la Divisió d'Honor més igualada dels darrers anys

Tots tres equips són colíders amb 41 punts

àngel Garreta
1 min
Una acció del Barça-Lleida d'aquesta temporada

BarcelonaÉs habitual que els títols de base a Catalunya, sobretot a les principals categories, siguin cada any una rifa única entre Barcelona i Espanyol. Enguany, però, a la màxima categoria del futbol base (la Divisió d'Honor de juvenils), la Damm s'ha sumat a la festa després d'unes quantes temporades lluitant a la zona mitja-alta de la classificació. Tots tres equips presenten una lluita ferotge pel títol. Els tres comparteixen ara mateix el primer lloc de la taula amb 41 punts, però el Barcelona és líder per diferència de gols.

Al rime de punts que sumen els tres equips, és molt probable que tots tres es classifiquin també per disputar la Copa del Rei. Cal recordar que de cada grup de Divisió d'Honor –un total de set a tot l'Estat– es classifiquen els dos primers de cada lliga i el millor tercer de totes set. Ara mateix els 41 punts de tots ells situen Barcelona, Espanyol i Damm com els millors, sigui qui sigui qui acabi tercer. El Cornellà, equip revelació de la temporada passada i que va arribar a disputar la Copa, és el quart de la Lliga, distanciat ja a onze punts del trio capdavanter del campionat.

Feia molts anys que la Divisió d'Honor no presentava una lluita tan igualada pel títol de lliga i menys encara entre més de dos equips.

stats