Copa Amèrica
Esports Futbol 17/07/2011

Brasil i Paraguai es retroben a la Copa Amèrica per buscar un lloc a les semifinals

Les dues seleccions ja s'havien enfrontat a la fase de grups, en un partit on els brasilers van empatar a 2 amb un gol a l'últim minut de Fred

Redacció
1 min
El brasiler Neymar, felicitat pels seus companys Robinho, Pato i Maicon, en el partit contra Perú.

BarcelonaBrasil i Paraguai repeteixen aquest diumenge (21.00, hora catalana) a la Copa Amèrica. Les dues seleccions ja s'havien enfrontat a la fase de grups, però ara es tornen a trobar per buscar un lloc a les semifinals. En aquella ocasió, la 'canarinha' es va salvar de la derrota contra els paraguaians gràcies a un gol 'in extremis' de Fred, a l'últim minut de l'enfrontament.

Els brasilers comptaran amb tot el potencial ofensiu, mentre el seu rival tindrà la baixa important del davanter Roque Santa Cruz, i haurà d'encomanar-se a la qualitat de Lucas Barrios per foradar la porteria de Brasil.

El seleccionador brasiler, Mano Menezes, preveu una proposta més ofensiva pel partit d'aquest diumenge. Neymar estarà més a prop de l'àrea rival, i juntament amb Pato i Robinho intercanviaran les posicions per trobar espais i trencar la defensa paraguaiana. En canvi, el combinat no podrà comptar amb el defensa Thiago Silva, amb molèsties musculars.

D'altra banda, Paraguai té el repte de tornar a disputar un partit tan complert com el de la primera volta, amb ordre defensiu i instint assassí al contraatac. Això sí, durant els 90 minuts. De fet, aquest és el principal repte del seleccionador Gerardo 'Tata' Martino, aconseguir que els seus homes estiguin concentrats al 100% durant tot l'enfrontament.

A més, els paraguaians hauran de cobrir l'absència de Roque Santa Cruz, amb una contractura. El jugador escollit serà Haedo Valdez, que tindrà el repte de trencar la defensa 'canarinha' per accedir a les semifinals.

stats