FUTBOL
Esports Futbol 06/02/2013

La Lliga de Futbol Professional i Bwin desmenteixen que hagin arribat a cap acord

'El Periódico' publica aquest dimecres que BBVA deixarà de ser el patrocinador de l'LFP per raons econòmiques i que el rellevarà la casa d'apostes

Ara
1 min

Barcelona'El Periódico' ha publicat aquest dimecres que la casa d'apostes Bwin, actualment patrocinador del Reial Madrid, serà a partir de la temporada vinent –i per dues temporades més, amb opció a una tercera– el patrocinador de la Lliga de Futbol Professional (LFP). Però Bwin i l'LFP han desmentit que hagin arribat a cap acord.

Segons 'El Periódico', la raó del canvi de patrocinador és econòmica, ja que el BBVA no ha considerat oportú ampliar el seu contracte a causa de l'alta suma de diners que demanava l'LFP. I és que el curs vinent Bwin pagarà 24 milions a la Lliga de Futbol Professional.

La Lliga de Futbol Professional ha publicat un comunicat assegurant que "la notícia no és veraç" perquè "a dia d'avui no existeix cap acord tancat". L'LFP reconeix que està negociant per tancar acords de patrocini, però que aquests s'estan fent "dins de la més estricta confidencialitat".

Per la seva banda, Bwin ha publicat un tuit en què diu: "Informem que Bwin no ha tancat cap acord amb la Lliga de Futbol Professional. Desconeixem la font d'aquesta informació".

stats