Lliga de Campions
Esports Futbol 10/03/2015

Carlo Ancelotti: "Ho sento molt perquè hem jugat molt malament"

L'entrenador del Reial Madrid ha analitzat el partit

à.g.
1 min
Carlo Ancelotti / AFP PHOTO

BarcelonaCarlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, ha analitzat el partit contra el Schalke 04. "Ho sento molt perquè hem jugat molt malament i això no és bo per a la nostra imatge. Els xiulets són merescuts i ens motivaran més per als pròxims partits, però mantinc la confiança en aquest equip", ha dit.

"Al descans hem intentat arreglar la part defensiva, que és on hem patit més. Cap equip ens havia marcat quatre gols al Bernabéu. No hem tingut una bona organització", ha opinat. "Ens falta confiança i físicament hem baixat una mica. Ens ha faltat gana i concentració", ha recordat.

"No penso en la meva destitució, però necessito fer-ho millor", ha reconegut. "Crec que els jugadors no han perdut la confiança en l'entrenador", ha deixat anar.

"El partit no ha sortit com nosaltres volíem i podia haver passat qualsevol cosa", ha assegurat. "No hem fet el ridícul", ha afegit.

Emilio Butragueño

"Hem patit molt més del que pensàvem", ha reconegut Emilio Butragueño. "Estem passant per una fase estranya", ha afegit el director de relacions institucionals del club blanc.

stats