FUTBOL
Esports Futbol 05/11/2012

Casillas no es votaria a ell mateix per a la Pilota d'Or "per ètica personal"

El porter del Reial Madrid afirma a 'France Football' que votarà Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo i potser el blaugrana Xavi Hernández

Efe
2 min
Casillas i Sergio Ramos, abans del Reial Madrid-Saragossa / BALLESTEROS / EFE

ParísEl porter del Reial Madrid Iker Casillas ha assegurat que no es votaria a ell mateix per a la Pilota d'Or "per ètica professional". "Francament, no podria fer-ho. Prefereixo que el reconeixement de la meva feina vingui de l'exterior", ha dit el porter, en una entrevista que aquest dimarts publicarà la revista francesa 'France Football'.

La resposta de Casillas contrasta amb les declaracions del seu company Cristiano Ronaldo que, en el mateix número de la revista, confessa que sí que es votaria si el reglament l'hi permetés. "Si pogués em votaria a mi mateix. Crec que tots els jugadors ho farien", ha comentat el portuguès.

Casillas, que ha admès que li agradaria guanyar el guardó, ha indicat que és conscient que els porters parteixen amb desavantatge perquè "els jugadors de camp sedueixen més". "Em pregunto per què no es reconeix un jugador tan determinant i tan diferent com el porter", ha afirmat el madridista, que ha dit que això l'entristeix "no a títol personal, sinó pels porters".

"Som com els pilots de Fórmula 1, que mai surten des de la primera o la segona línia, sinó de la sisena o la setena. I això que som els únics futbolistes indispensables d'un equip", ha afegit. El porter ha indicat que hi ha hagut anys molt bons amb el club i altres de molt bons amb la selecció, però que "fins ara, els dos períodes bons no han coincidit".

Com a capità de la selecció espanyola, Casillas ha comentat que votarà el seu company Sergio Ramos. "Puc assegurar que ha fet la temporada més completa dels últims vuit anys. És un defensa central increïble", ha dit. Els altres vots els donarà "a Cristiano, pels seus gols i els seus títols, i a un altre espanyol, potser a Xavi", ha assegurat.

stats