Selecció Catalana
Esports Futbol 15/12/2010

Presentat el partit Catalunya-Hondures

En un acte aquest migdia a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, el president de la FCF, Jordi Casals, i el seleccionador nacional, Johan Cruyff, entre d'altres autoritats, han presentat el 2n Trofeu Catalunya Internacional, que enfrontarà Catalunya i Hondures

Natalia Arroyo
2 min
Presentació del Catalunya-Hondures.

BarcelonaJordi Casals ha dirigit l'acte de presentació del partit Catalunya-Hondures del proper dimarts 28 de desembre a les 19.00 hores a l'estadi Lluís Companys. El president de la Federació Catalana de Futbol ha agraït especialment la tasca de la plataforma Pro Seleccions, que, juntament amb "el compromís del proper Govern, ha de donar una empenta a les seleccions catalanes per aconseguir l'oficialitat".

Casals ha recordat que la 1a edició del Trofeu Internacional de Catalunya "va ser un èxit absolut, també esportiu". Sobre la presència d'Hondures com a rival, ha dit que "no és fàcil trobar una selecció en aquestes dates i més encara perquè Catalunya encara no ha assolit el reconeixement que mereix". "El calendari no permet trobar una altra data per disputar aquests partits, i per això estem treballant amb la Federació Espanyola perquè ens cedeixi una data FIFA i axí poder tenir tots els internacionals sense problemes".

Des de la FCF, s'han reiterat els elogis cap a la tasca "en categories inferiors, tot un referent mundial", i s'ha fet una crida a l'afició per "omplir al màxim possible l'estadi de Montjuïc". "Entre tots hem de fer que el somni de jugar de forma oficial sigui cada dia més realitat, com ho fa Andorra". En aquest sentit, tenir Johan Cruyff com a seleccionador és un luxe: "La seva presència ens ha donat més imatge mundial i ha fet que Catalunya sigui coneguda a tot el món".

Dilluns dia 20 es donarà a conèixer la llista de convocats per al partit. Cruyff, que ha confirmat que assistirà al derbi de dissabte a Cornellà-El Prat per "veure com està tothom", espera que "vagi bé la darrera jornada i tothom estigui disponible". S'ha mostrat molt content de la bona marxa de l'Espanyol, que "és molt important per a Catalunya".

stats