Esports Futbol 19/09/2012

El Juventus arrenca un empat d'Stamford Bridge i el BATE Borissov sorprèn el Lilla

La igualada a Londres i la victòria dels bielorussos a França marquen els partits de la primera jornada als grups E, F, G i H

Jordi Mestre
El capità del Chelsea, John Terry, intenta rematar davant l'oposició de Giorgio Chiellini i Claudio Marchisio, de la Juventus

BarcelonaA més de l'empat del València, la victòria del Barça i l'empat entre Celtic i Benfica, aquest dimecres s'han jugat sis partits als grups E, F, G i H. El 2-2 entre el Chelsea i el Juventus a Londres i l'1-3 aconseguit pel BATE Borissov contra el Lilla han sigut els resultats més destacats.

GRUP E

CHELSEA 2 - JUVENTUS 2

Dos gols en dos minuts del brasiler Oscar han posat per davant el Chelsea a Stamford Bridge, però el xilè Vidal ha retallat distàncies al 38 de la primera meitat. Quagliarella, a deu minuts del final, ha aconseguit empatar el duel.

Alineacions:

CFC: Cech; Ivanovic, D. Luiz, Terry, A. Cole; Mikel, Lampard; Ramires (Bertrand), Oscar (Mata), Hazard; i Torres.

JFC: Buffon; Bonucci, Barzagli, Chiellini; Asamoah, Marchisio, Pirlo, Vidal, Lichtsteiner (Isla); Giovinco (Quagliarella) i Vucinic (Matri).

Àrbitre: Pedro Proença (Portugal)

Estadi: Stamford Bridge, de Londres.

SHAKHTAR DONETSK 0 - NORDSJAELLAND 2

Un gol del migcampista Mkhitaryan ha donat l'avantatge als ucraïnesos al minut 44 de partit. El propi Mkhitaryan ha segellat la victòria local amb un segon gol al minut 76.

SKD: Pyatov; Srna, Kucher, Rakitskiy, Rat; Hübschmann, Fernandinho; Willian (D. Costa), Mkhitaryan, Ilsinho (A. Teixeira); i Luiz Adriano (Devic).

NRD: Hansen; Mtiliga, Runje, , Okore, Parkhurst; Stokholm, Adu; Lorentzen (Nordstrand), Christensen (Christiansen), John (Laudrup); i Beckmann.

Àrbitre: Pawel Gil (Polònia)

Estadi: Donbass Arena, de Donetsk.

GRUP F

BAYERN DE MUNIC - VALÈNCIA

Podeu trobar la crònica completa del partit aquí

LILLE OSC 1 - BATE BORISSOV 3

Un sorprenent BATE Borissov s'ha avançat al minut 6 gràcies a un gol de Volodko. Les dianes de Rodionov al minut 20 i Olekhnovic al 43 han assegurat un ampli avantatge pels visitants ja abans d'acabar-se el primer temps. Chedjou ha reduït distàncies al minut 60, però no ha sigut suficient pels francesos.

LOSC: Landreau; Debuchy (Sidibé), Chedjou, Basa, Digne; Mavuba, Balmont; Payet, Martin (Roux), Kalou; i De Melo (Mendes).

BAT: Gorbunov; Polyakov, Simic, Radkov, Volodko; Olekhnovic, Likhtarovich (Sivakov); Bordachev, Pavlov (R. Bressan), Hleb; i Rodionov (Mozolevski).

Àrbitre: Marcin Borski (Polònia)

Estadi: Gran Stade Lille Métropole, de Villeneuve d'Asq.

GRUP G

CELTIC - BENFICA

FC BARCELONA - SPARTAK DE MOSCOU

GRUP H

BRAGA 0 - CFR CLUJ 2

El modest Cluj romanès ha donat la campanada a Braga i s'ha imposat als portuguesos gràcies a dos gols de Rafael Bastos als minuts 19 i 34.

BRA: Beto; L. Salino (P. César), N. A. Coelho, P. Vinícius, Ismaily; H. Viana (Zé Luis), Custódio; R. Micael, Mossoró, Alan (H. Barbosa) i Éder.

CFR: M. Felgueiras; I. Pinto, Cadú, Rada, Camora; L. Alberto (Godemèche), Muresan, Songou (Aguirregaray), Sepsi; R. Bastos (Rui Pedro) i Kapetanos..

Àrbitre: Peter Rasmussen (Dinamarca)

Estadi: Estádio Municipal, de Braga.

MANCHESTER UNITED 1 - GALATASARAY 0

Un solitari gol de Carrick al minut 7 de la primera meitat ha sigut suficient perquè els 'red devils' tombessin al seu rival turc. L'avantatge encara hagués pogut ser superior si el porter Muslera no hagués parat un penal llançat per Nani al minut 53.

MU: De Gea; Evra, Evans, Vidic, Rafael; Valencia, Carrick, Scholes (Fletcher), Nani; Kagawa (Welbeck) i Van Persie (Chicharito).

GAL: Muslera; Eboué, Nounkeu, S. Kaya, H. Balta; H. Altintop, F. Melo (A. Yilmaz), S. Inan, Amrabat (Çolak); B. Yilmaz i U. Bulut.

Àrbitre: Wolfgang Stark (Alemania)

Estadi: Old Trafford, de Manchester.