Futbol
Esports Futbol 17/12/2012

Les 8 clatellades a Mourinho de la premsa de Madrid

El tècnic del Madrid perd punts i credibilitat al mateix ritme. Els periodistes dels mitjans de la capital espanyola no tenen pietat amb el portuguès

Ara
2 min
José Mourinho, en un moment de l'entrenament a Valdebebas

BarcelonaA José Mourinho ja el critica tothom, i la premsa de Madrid aquest dilluns és especialment crítica amb el portuguès. A més dels resultats, el seu incident amb el periodista de Ràdio Marca Antón Meana, l'han acabat de condemnar:

1. Santi Segurola, 'Marca'

"Fa temps que el Madrid s'ha allunyat del que és estrictament futbolístic per deixar-se envair pel soroll, intern i extern"

2. Roberto Palomar, 'Marca'

"La pudor del calabós en el qual fiquen els periodistes per assetjar-los rere les homilies de l'entrenador, el sabor ranci, de soterrani policial, està acabant per apoderar-se també del joc de l'equip"

3. Juanma Trueba, 'As'

"Mourinho, responsable de totes les coses bones, també és culpable de moltes de les dolentes. No hi ha cap cap sensat que resisteixi durant tres anys la seva tàctica de la guerra permanent. Tampoc funciona la seva estratègia de la reprimenda pública, ni els seus càstigs exemplars, gairebé sempre parcials"

4. Alfredo Relaño, 'As'

"La seva aclaparadora forma de comandament, la seva persistent i obsessiva actitud desafiant ha acabat per esgotar els seus propis jugadors. El gran Madrid de l'any passat no guanyava per elaboració i enginy, sinó per fe, per entrega i per rematada. Sense això és menys, i ja no té ni això. Li queda Cristiano Ronaldo, inassequible al desànim, però no hi ha equip. Aquest Madrid no és el mateix, està trist, com esgotat de si mateix"

5. Orfeo Suárez, 'El Mundo'

"S'esperava la reacció de José Mourinho. Va estar 'light'. Va ser d'agrair després d'un episodi gens edificant posat en 'on' per un periodista, propi d'un 'spaghetti western', que en lloc de reforçar l'autoritat del tècnic el situa en la vinyeta del còmic. Tothom té dret a escalfar-se, però no en un quartet i amb la guàrdia pretoriana, així, no"

6. David Gistau, 'El Mundo'

"El Madrid s'endinsa en les hores solitàries, tristos, finals, mentre explota l'alegria dels que no van afluixar el setge ni tan sols quan aquest equip va guanyar la Lliga al mateix estadi del millor equip de la història universal de l'esport"

7. Ramon Besa, 'El País'

"A Mourinho el van fitxar per liquidar el Barcelona i va camí de liquidar el Madrid"

8. José Sámano, 'El País'

"Ja no s'adverteix empatia al vestidor i el ventilador de les culpes no s'atura. El clima no és l'adequat, i sense la puixança que ha perdut l'equip, el futbol no li arriba, sense gràcia, l'equip es difumina. El seu és el futbol de corneta, el seu joc, de marabunta. En distensió, sense química, no té fórmula"

stats