Esports Futbol 13/11/2015

La Colòmbia de James sorprèn la Xile de Claudio Bravo (1-1)

Ara / Efe
James supera Claudio Bravo, en el Xile-Colòmbia de classificació per al Mundial de Rússia 2018 / IVAN ALVARADO / REUTERS

BarcelonaLa selecció de Colòmbia ha sorprès aquest divendres la de Xile a Santiago i ha aconseguit un valuós empat (1-1) en el partit de la tercera jornada de les eliminatòries del Mundial de Rússia 2018.

El partit ha estat intens, amb un primer temps de domini xilè. La selecció de Claudio Bravo ha marxat al descans amb avantatge, gràcies a un gol de cap d'Arturo Vidal.

Però en el segon temps, Xile ha perdut velocitat i el control del joc. Colòmbia s'ha ordenat, Muriel, una de les figures del partit, ha començat a fer feina per la seva banda, Jackson s'ha fet més visible, i James ha estat més incisiu. Així, en el minut 68, un enrenou dins l'àrea xilena ha acabat amb la pilota als peus de Muriel, que ha fet una bona passada a James i el jugador del Reial Madrid, després de fer mitja volta, ha fixat l'empat amb un xut col·locat a un costat.