Espanyol
Esports Futbol 14/05/2013

Colotto: "El Deportivo tindrà més nervis, i nosaltres, més motivació"

El central de l'Espanyol demana als jugadors sortir amb la mateixa intensitat que el rival per evitar que torni a passar com al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla

Efe
1 min
Colotto compareix en roda de premsa a Sant Adrià del Besòs

Sant Adrià del BesòsEl central argentí Diego Colotto ha assegurat aquest dimarts que el Deportivo tindrà diumenge "més nervis", però l'Espanyol, "més motivació", perquè entén que el conjunt gallec lluita per seguir a Primera Divisió i els catalans esgoten les seves opcions europees.

"Per nosaltres és un partit important amb vista al que queda de Lliga. Estem lluitant per un objectiu". A més, ha assenyalat que per ell, en l'àmbit personal, serà un partit especial, ja que l'italoargentí va passar quatre temporades a la Corunya i guarda un bon record d'aquella etapa: "Torno a casa i estic agraït per tot al club".

El futbolista ha explicat que l'equip català haurà de sortir davant el conjunt gallec "amb la mateixa intensitat i amb el mateix grau de tensió" que el rival. En cas contrari, ha afirmat el jugador, els passarà el mateix que a Sevilla (on l'Espanyol va perdre 3-0), que en vint o trenta minuts "es llença el partit i ja no hi ha manera de remuntar-lo".

A més, Colotto ha insistit que, a causa de la situació delicada del Deportivo, "cal jugar amb el nerviosisme que pugui existir i intentar fer un gran partit per tornar a guanyar". Actualment, el conjunt gallec té 32 punts i és a dos de la permanència a Primera.

El defensa també ha valorat la bona imatge de l'equip davant el Madrid, dissabte passat: "Era important canviar la cara que vam mostrar a Sevilla, on no vam combatre ni vam lluitar amb la nostra filosofia. Davant el conjunt blanc es va veure un equip més d'acord am el que hem fet en aquesta segona volta".

stats