Espanyol
Esports Futbol 02/05/2013

Colotto: "Europa és una meta ambiciosa i complicada, però lluitarem"

El central de l'Espanyol preveu que al Sánchez Pizjuán, el Sevilla "intentarà atacar i proposar el seu joc"

Efe
1 min
Diego Colotto en roda de premsa a Sant Adrià del Besòs

Sant Adrià del BesòsDiego Colotto ha reconegut aquest dijous que jugar una competició europea és "una meta ambiciosa i complicada", però que l'equip lluitarà per aquesta possibilitat. "El partit davant el Sevilla té molta transcendència perquè és un rival directe per al nostre objectiu", ha dit el central, que ha evitat valorar els antecedents contra el Sevilla aquesta temporada, al qual mai han guanyat en les tres vegades que s'han enfrontat (una en Lliga i dos en Copa).

"Eren diferents moments i fins i tot, diferents entrenadors, no es pot comparar de cap manera", ha asseverat el central de l'Espanyol.

Amb tot, Colotto ha destacat el perill del seu pròxim rival: "El Sánchez Pizjuán sempre és una plaça complicada. És un equip sòlid a casa, encara que fora li costa una mica més. Intentarem que prevalgui la nostra dinàmica a la seva. En aquest partit el contrari intentarà atacar i proposar el seu joc".

L'ítalo-argentí ha descartat que l'equip vagi a relaxar-se després de liquidar la permanència. "No és que ara ja no ens hi juguem res, tenim una altra aspiració nova", ha dit. En referència a possibles suspicàcies en els resultats, Colotto ha afirmat que el vestidor actuarà amb total professionalitat fins al final de Lliga.

"Ho donarem tot en cada entrenament i en cada jornada encara que estiguem a la zona mitja. Respectem tots els equips que s'estan jugant alguna cosa. A tots ens ha tocat estar a l'altra banda. Jugarem tan bé com es pugui i, després, que es doni el resultat que sigui", ha insistit el futbolista.

stats