Espanyol
Esports Futbol 06/02/2013

Colotto: "L'únic que hem aconseguit fins ara és tenir un marge d'error petit"

El central de l'Espanyol no vol calcular els punts que fan falta per aconseguir la permanència i reclama que l'equip segueixi en la mateixa línia per continuar sumant partit rere partit

N. A.
2 min
Colotto, en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsDiego Colotto ha reconegut en roda de premsa que la plantilla està tranquil·la i sap "que no hi ha res fet i encara falten sumar uns 20 o 22 punts". "No s'han de fer números. Fins que no arribem al final i quedi clar quins són els equips que baixaran, té poc sentir calcular si la permanència està en 42 punts, 45 o 50. L'únic que hem aconseguit fins ara és tenir un marge d'error petit", ha analitzat l'argentí. Contra l'Athletic, el central espera "un partit molt complicat" a San Mamés, un camp "molt bonic per jugar, per tot el que representa i per l'ambient". "Serà una bona oportunitat per sumar".

Des que va arribar, Aguirre "ha posat algunes bases" que han donat "cert ordre" en l'equip. "Hem anat creixent en cada partit. Cada dia anem afegint coses i conceptes al nostre joc. Des del Granada al Llevant, l'equip ha anat adaptant en els partits el que es treballava en els entrenaments. Els resultats han ajudat a consolidar aquesta evolució", ha apuntat Colotto, en la línia del que ja va destacar dimarts Víctor Sánchez.

El central de l'Espanyol reconeix que l'equip "ha millorat en l'estratègia, que depèn molt de la concentració i la implicació". Les accions a pilota aturada "són un factor molt important" en el futbol actual i avisa del perill de l'Athletic en aquest sentit.

Colotto ha donat la benvinguda a Manu Lanzarote, primer fitxatge de la temporada 2013-2014. "Si el club s'hi ha fixat deu ser pels seus mèrits. Tots els que arribin a l'equip seran acollits de la mateixa manera com se'm va rebre a mi. Aquest vestidor el forma un grup humà molt bo".

stats