Espanyol
Esports Futbol 31/12/2013

Colotto: "Intentarem aconseguir la permanència aviat i il·lusionar-nos amb més"

El central de l'Espanyol destaca que Aguirre hagi fet jugar pràcticament tots els futbolistes en el primer semestre de la temporada

Efe
1 min
Diego Colotto en roda de premsa

Diego Colotto ha explicat després de l'últim entrenament de l'any que els futbolistes de l'Espanyol intentaran "aconseguir la permanència aviat i il·lusionar-se amb més després, però sempre pensant a aconseguir el primer pas".

En aquest sentit, Colotto ha destacat la importància de treure un bon resultat en el pròxim partit contra l'Osasuna: "Serà un partit molt complicat, no és fàcil puntuar allà. La temporada passada vam poder guanyar i ens va quedar una bona sensació. Ara hem de lluitar per acabar bé la primera volta en aquestes dues jornades".

També il·lusiona la Copa del Rei. L'Espanyol es trobarà amb l'Alcorcón a vuitens de final el dia 8 de gener, després d'eliminar el Jaén a setzens. "Tenim la possibilitat d'anar passant eliminatòries, però hem d'anar pas a pas", ha apuntat el futbolista blanc-i-blau.

El defensa, a més, ha asseverat que la plantilla ha provat ser molt competitiva en totes les competicions. "S'ha demostrat en aquest semestre que l'entrenador ha utilitzat tots o gairebé tots els jugadors. Això dóna a l'equip la possibilitat d'afrontar cada partit amb el millor que consideri el tècnic", ha dit.

D'altra banda, Colotto ha valorat aquest mercat de gener: "Fins al dia 31 pot passar el que hagi de passar, hi haurà possibilitats per a alguns jugadors, però és qüestió seva i del club. Per a nosaltres l'equip està bé, estem contents. Esperem que l'Espanyol en surti reforçat".

stats