FUTBOL
Esports Futbol 01/09/2012

El València viatja a Barcelona amb 20 jugadors, entre ells Gago i Mathieu

Ricardo Costa, sancionat, única baixa dels valencians. El francès Aly Cissokho, últim fitxatge del València, està convocat i podria debutar al Camp Nou

Efe
1 min

ValènciaEl València viatja a Barcelona amb vint jugadors per jugar aquest diumenge al vespre contra el Barça. Entre els jugadors convocats hi ha l'argentí Fernando Gago i el francès Jeremy Mathieu, que es van retirar amb problemes físics del partit del passat diumenge contra el Deportivo i han estat dubte durant tota la setmana per al partit contra els blaugranes.

Ricardo Costa, sancionat després de ser expulsat en l'últim partit, no ha entrat en la llista, però sí que hi és el francès Aly Cissokho, últim fitxatge del València, que podria debutar ocupant la posició de lateral esquerre al Camp Nou. També tornen a una convocatòria Piatti i Barragán.

La convocatòria del València és la següent: Diego Alves, Guaita, Joao Pereira, Barragán, Rami, Víctor Ruiz, Cissokho, Mathieu, Gago, Albelda, Tino Costa, Dani Parejo, Feghouli, Bernat, Guardado, Jonas, Jonathan Viera, Piatti, Valdez i Soldado.

stats