Copa del Rei
Esports Futbol 03/02/2011

Valdano: "La final estarà oberta, en dos mesos s'equilibraran les forces"

Jorge Valdano ha celebrat la classificació del seu equip, després de guanyar 2-0 al Sevilla i ha assegurat que "el Reial Madrid no té por de cap rival"

Natalia Arroyo
2 min
Valdano mira fixament Mourinho el dia de la seva presentació.

BarcelonaValdano ha parlat després de la victòria del Madrid davant el Sevilla que ha certificat el passi a la final dels blancs. S'hauran d'enfrontar al Barça i Valdano ha deixat clar que "la final està oberta" i que d'aquí a dos mesos "les coses poden canviar molt". "Veurem quina és la relació de forces aleshores. Som el Reial Madrid i no li tenim por a ningú. Anirem a jugar la final amb total garantia i amb l'entusiasme de la nostra afició que ens ajudarà com ha fet avui".

Valdano no ha volgut entrar en polèmiques en relació als recents comentaris de Mourinho en relació a la baixa capacitat de la plantilla blanca per suportar un calendari amb dos partits per setmana. "Jo no estic aquí per parlar dels comentaris que faci Mourinho. Ningú dubta que és un gran entrenador i té prou experiència com per saber què diu", ha dit.

Sobre el partit, el director general del Reial Madrid ha explicat que "el resultat era curt" i el Sevilla és un rival que "sap jugar aquesta mena de partits". "Al segon temps, quan s'han obert més els espais, hem marcat més la diferència i els nostres davanters s'han trobat més a gust".

Preguntat per l'estat físic de Cristiano Ronaldo, Valdano ha negat que tingui "cap problema físic", simplement que l'entorn s'ha "acostumat a que marqui un o dos gols cada partit i això no és normal". Però, tot i que ara no aporti gols, "la seva simple presència ajuda molt a l'atac de l'equip".

També ha tingut elogis per Adebayor, que avui s'ha estrenat com a golejador. "No hi ha millor manera d'aparèixer al Bernabéu. Ha fet un bon gol, definint amb fredor i això serà bo per la seva confiança, com la de tots els davanters".

stats