Esports Futbol 09/08/2012

El Cornellà aconsegueix l'única victòria del grup 4 i serà el quart semifinalista del Torneig d'Històrics

L'equip verd supera el Manlleu (0-0, 0-3 als penals) i el Vilassar (0-1) i jugarà les semifinals del torneig amb el Sant Andreu, el Santboià i el Badalona

Jordi Mestre

BarcelonaEl Cornellà ha acabat líder del grup 4 del Torneig d'Històrics del Futbol Català i completarà el quadre de semifinals amb el Badalona, el Santboià i el Sant Andreu. L'equip que dirigeix Jordi Roger no ha passat de l'empat contra el Manlleu en un partit molt fluix, però ha aconseguit imposar-se als groc-i-vermells per 0-3 a la tanda de penals. L'empat entre el Manlleu i el Vilassar al segon partit de la jornada ha convertit el tercer duel en decisiu, i els cornellanencs no han fallat. El gol de cap de Ñito ha propulsat els verds a la següent ronda del campionat.

Les semifinals del Torneig d'Històrics es disputaran aquest divendres 10 d'agost en partits a 90 minuts. El Badalona-Santboià es jugarà a les 18.00 h i el Sant Andreu-Cornellà a les 20.00 h.