Esports Futbol 16/01/2011

El Reial Madrid punxa i es deixa dos punts al camp de l'Almeria (1-1)

El Reial Madrid ha empatat (1-1) al camp de l'Almeria, on un gol d'Ulloa al minut 60 ha avançat l'equip local

Els jugadors del Reial Madrid lamenten el resultat aconseguit a Almeria.

Almeria p { margin-bottom: 0.21cm; } El Reial Madrid ha empatat (1-1) al camp de l'Almeria, on un gol d'Ulloa al minut 60 ha avançat l'equip local. Tot i que ha jugat contra una de les defenses més vulnerables de la Lliga BBVA, el conjunt que entrena José Mourinho no ha aconseguit anotar fins al minut 78, quan ha marcat Granero.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El darrer classificat de la competició, que fins avui tan sols portava 13 punts i que va rebre 8 gols del Barça, ha posat en dificultats els conjunt blanc.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

p { margin-bottom: 0.21cm; } Els darrers minuts del partit han estat molt emocionants i els jugadors del Reial Madrid han perdut els nervis, en reclamar un parell de penals. A més, Iker Casillas ha participat en una baralla amb els jugadors locals, una vegada finalitzat el partit.

UD Almeria, 1: Diego Alves; Michel Macedo, Carlos García, Marcelo Silva, Juanma Ortiz; M'Bami, Bernardello, Kalu Uche (Fabián Vargas, m.63), Piatti; Crusat (Jakobsen, m.75) i Leo Ulloa (Goitom, m.88).

Reial Madrid, 1: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol (Granero, m.64), Marcelo (Carvalho, m.64); Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil; Kaká (m.53) i Cristiano Ronaldo.

Àrbitre: Pérez Lasa. Ha amonestat els locals M'Bami, Kalu Uche i Carlos García, i els visitants Albiol, Sergio Ramos i Özil.

Gols: 1-0, M.58: Leo Ulloa. 1-1, M.76: Granero.

Incidències: 13.893 espectadors.