Lliga de Campions
Esports Futbol 27/08/2014

L'Athletic Club tomba el Nàpols i disputarà la fase de grups de la Lliga de Campions (3-1)

L'Arsenal, que ha aprofitat un gol d'Alexis Sánchez, el Malmoe, el Bayer Leverkusen i el Ludogorets també s'han classificat

Aritz Aduriz celebra el seu primer gol / EFE

BarcelonaNit màgica al nou San Mamés. L'Athletic Club ha superat aquest dimecres el Nàpols (3-1) i s'ha classificat per disputar la fase de grups de la Lliga de Campions. Marek Hamsík ha avançat l'equip italià al minut 47, però Aritz Aduriz ha capgirat el marcador en tan sols vuit minuts (minuts 61 i 69). Ibai Gómez ha arrodonit el resultat (minut 74). Els tres gols del conjunt basc han arribat després de tres errades defensives del rival italià.

L'Arsenal, que ha aprofitat un gol d'Alexis Sánchez, el Malmoe, el Bayer Leverkusen i el Ludogorets, que ha necessitat una tanda de penals, també s'han classificat.

El Zenit, el BATE Borisov, el Maribor, el Porto i l'Apoel Nicòsia van aconseguir classificar-se dimarts.

El sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions se celebrarà aquest dijous (17.45 hores).