Lliga de Campions
Esports Futbol 06/04/2011

El Manchester United s'imposa al Chelsea (0-1) en el partit d'anada

L'equip de Fernando Torres s'ha vist superat a Stamford Bridge per un rival que ha sabut aprofitar el gol de Rooney al minut 23 de la primera meitat

Essien i Rooney.

LondresEl Manchester United s'ha imposat al Chelsea (0-1) en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions i agafa un important avantatge per classificar-se per a les semifinals.

L'equip de Fernando Torres s'ha vist superat per un rival que ha sabut aprofitar el gol de Rooney (minut 23). El davanter espanyol ha provocat una jugada clau a l'àrea del Manchester United al minut 93, però Undiano Mallenco no ha xiulat penal.

Chelsea, 0: Cech, Bosingwa (m.78 Mikel), Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Zhirkov (m.70 Malouda), Drogba (m.71 Anelka) i Torres.

Manchester United, 1: Van der Sar, Rafael Da Silva (m.51 Nani), Vidic, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park (m.94 Smalling), Hernández (m.78 Berbatov) i Rooney.

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco. Groga a Ramires, Yury Zhirkov i Essien, del Chelsea, i a Edwin Van der Saar i Vidic, del Manchester United.

Incidències: Uns 37.915 espectadors a Stamford Bridge.