Esports Futbol 26/09/2014

El Celta de Vigo supera l'Elx amb un gol de Nolito al minut 90 (0-1)

L'equip gallec suma 12 punts en 6 jornades

Nolito celebra el seu gol / EFE

ElxEl Celta de Vigo ha superat aquest divendres l'Elx (0-1) amb un gol de Nolito al minut 90. Gràcies als tres punts aconseguits al Martínez Valero, l'equip gallec suma 12 punts en 6 jornades.

L'Elx signa la tercera derrota consecutiva, mentre que el Celta aconsegueix un tercer triomf que el col·loca provisionalment quart a la classificació de la Lliga BBVA.

Elx, 0: Manu Herrera; Damián, Enzo Roco, Lombán, Edu Albacar, Rodrigues, Mosquera, José Ángel (Adrián, m. 77), Víctor Rodríguez (Cristian Herrera, m. 85), Faiçal (Coro, m. 78) i Jontahas.

Celta de Vigo, 1: Sergio Álvarez; Sergi Gómez, Cabral, Fontás, Jonny, Radoja, Pablo Hernández, Augusto (Krohn-Dehli, m. 25), Orellana, Nolito (Hugo Mallo, m. 90) i Charles (Larrivey, m. 73).

Gol: 0-1, m. 90: Nolito.

Árbitre: Pérez Montero. Groga als locals Jonathas, Rodrigues i Adrián i als visitants Radoja i Sergi Gómez.