Primera Divisió
Esports Futbol 07/05/2011

L'Hèrcules cau a casa contra el Racing i es complica la salvació (2-3)

El Racing ha fet un pas important cap a la permanència a Primera Divisió i ha condemnat virtualment al descens a un Hèrcules que ha estat víctima dels seus nombrosos problemes defensius

Efe
1 min
Tiago Gomes.

AlacantEl Racing de Santander ha fet un pas important cap a la permanència en Primera Divisió i ha condemnat virtualment al descens a un Hèrcules que ha estat víctima dels seus nombrosos problemes defensius (2-3).

El Racing, amb Giovani dos Santos com a principal executor, ha donat una estocada en el primer temps als alacantins en marxar amb un avantatge de 2-3 al marcador. L'expulsió del paraguaià Nelson Valdez a la segona part ha acabat sentenciant el conjunt herculà.

Hèrcules CF, 2: Calatayud; Cortés, Abraham Paz, Juanra, Peña, Kiko, Abel Aguilar, Tiago Gomes, Thomert (Rufete, m.4), Sendoa (Trezeguet, m.46) i Valdez.

Racing, 3: Toño; Francis, Álvaro, Henrique, Torrejón (Cristian, m.46), Cisma, Adrián (Munitis, m.56), Tziolis, Diop (Luque, m.71), Giovani i Rosenberg.

Gols: 0-1. Min.13: Dos Santos. 1-1. Min.39: Sendoa. 1-2. Min.40: Dos Santos. 2-2. Min.42: Tiago Gomes. 2-3. Min.45+: Henrique.

Àrbitre: Pérez Lasa. Groga a Abel Aguilar (Hèrcules) i a Álvaro (Racing). Vermella directa a Nelson Valdez (m. 60).

Incidències: Uns 20.000 espectadors al Rico Pérez.

stats