Lliga de Campions
Esports Futbol 24/10/2012

El Màlaga es desfà del Milan (1-0)

Joaquín, que havia fallat un penal a l'últim minut de la primera meitat, ha aconseguit marcar al minut 64

El-Shaarawy (Milan) i Iturra (Màlaga)

MàlagaEl Màlaga segueix sent la gran sorpresa d'aquesta edició de la Lliga de Campions i aquest dimecres ha superat l'AC Milan (1-0) gràcies a un gol de Joaquín. El futbolista, que havia fallat un penal a l'últim minut de la primera meitat, ha aconseguit marcar al minut 64.

L'equip que entrena Manuel Pellegrini suma ja 9 punts. En l'altre partit del grup C el Zenit ha superat l'Anderlecht (1-0).

En un dels altres partits jugats aquest dimecres l'Arsenal ha caigut a casa contra el Schalke 04 (0-2). Un dels dos gols de l'equip alemany l'ha aconseguit Afellay, ex del Barça. També al grup B el Montpeller ha caigut contra l'Olympiacos (1-2).

Al grup A el Dinamo de Zagreb ha caigut contra el PSG (0-2) d'Ibrahimovic, que ha anotat el primer gol, i el Porto ha superat el Dinamo de Kiev (3-2).