Copa del Rei
Esports Futbol 29/11/2012

El Mallorca empata contra el Deportivo (0-0) i es classifica per jugar els vuitens de final de la Copa

L'equip que entrena Joaquín Caparrós ha sabut mantenir la porteria a zero contra un rival que ha disposat de bones oportunitats per marcar

Giovani dos Santos, a l'esquerra

Palma de MallorcaEl Mallorca ha empatat contra el Deportivo (0-0), ha fet valer el valor doble dels gols fora de casa (1-1, a Riazor) i jugarà els vuitens de final de la Copa del Rei contra el Sevilla, botxí de l'Espanyol. L'equip que entrena Joaquín Caparrós ha sabut mantenir la porteria a zero contra un rival que ha disposat de bones oportunitats per marcar, però que no ha pogut definir amb encert.

El conjunt gallec ha dominat el joc, però no ha trobat la manera de superar Aouate en un partit en què el rival del Mallorca ha anat augmentant el risc a mesura que els minuts anaven passant i es veia eliminat de la competició.

El Celta ha remuntat l'eliminatòria contra l'Almeria (3-0) en un partit que s'ha resolt a la pròrroga i serà el rival del Reial Madrid. A més, el Saragossa, tot i perdre, ha eliminat el Granada (2-1) i jugarà contra el Llevant.

L'única eliminatòria dels setzens de final que queda oberta és la que enfronta a l'Eibar i l'Athletic Club, que es jugarà el pròxim 12 de desembre.