Primera Divisió
Esports Futbol 14/01/2012

Higuaín i Callejón rescaten el Reial Madrid a Mallorca (1-2)

José Mourinho ha arriscat amb una defensa de tres jugadors per remuntar amb gols d'Higuaín (minut 72) i Callejón (84) un partit que perdia a 20 minuts del final

Benzema i Joao Victor lluiten per la pilota

Palma de MallorcaEl Reial Madrid ha sabut remuntar contra el Mallorca (1-2) un partit que anava perdent fins a 20 minuts del final. Higuaín (minut 72) i Callejón (84) li han donat la volta al marcador.

El conjunt blanc ha començat el partit contra el Mallorca perdent. El conjunt local ha sabut treure profit d'un córner per avançar-se gràcies a un gol de Tomer Hemed, que ha aprofitat una bona centrada del Chory Castro (minut 38).

Durant molts minuts, el Mallorca ha guanyat la batalla al centre del camp, on el Reial Madrid ha tingut problemes per fer circular la pilota. A més, l'àrbitre del partit, Pérez Montero, ha ignorat un clar penal sobre Víctor (minut 13).

José Mourinho ha arriscat, utilitzant una defensa de tres jugadors. La tàctica li ha sortit bé i Higuaín (minut 72) i Callejón (84) li han donat els tres punts al conjunt blanc en la recta final.