Futbol
Esports Futbol 06/07/2013

La Nit del Futbol Català premia els millors equips de Catalunya

La cerimònia ha fet entrega de 16 guardons especials a personalitats i clubs amb una lloable trajectòria

Ara
2 min

BarcelonaL'Hotel Hesperia Tower ha acollit aquest dissabte la Nit del Futbol Català 2013, on s'han premiat els millors equips de Catalunya i s'ha homenatjat a les personalitats més destacades del futbol català.

El director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueres, ha destacat en el torn de parlaments els grans resultats esportius de Catalunya, que demostren la potencialitat a nivell de país. A més, ha agraït a la Federació Catalana de Futbol "el gran esforç que fa tot i la situació econòmica actual" i ha afegit que "el Govern del país està al costat del futbol, de la Federació Catalana i dels clubs".

Per la seva banda, el president de la Federació, Andreu Subies, ha agraït a tots els assistents la gran tasca que desenvolupen pel futbol català i ha encoratjat a seguir fent la feina al màxim nivell. Subies ha comunicat, també, que malgrat que la situació actual no sigui la idònia el "futbol català ha de cuidar i mantenir l'estabilitat ja que els clubs necessiten aquesta estabilitat per poder desenvolupar la seva feina". El president de la Catalana ha recordat les inversions que està duent a terme l'entitat en els aspectes tecnològics, formatius i de mutualitat. Unes inversions necessàries per mantenir el nivell d'exigència. A més, ha fet menció a la problemàtica existent sobre la Seguretat Social i ha declarat que "la Federació Catalana es sumarà a allò que la societat i el futbol demani, amb l'obligació del rigor i la responsabilitat". Ha acabat el parlament afirmant que "entre tots farem que el futbol dels nostres nens sigui millor".

Posteriorment, el president de la Federació Catalana i els vicepresidents Josep Llaó, Joan Josep Isern i Joan Soteras han fet entrega dels guardons als millors equips de Catalunya de Futbol i el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Jose Miguel Calle, ho ha fet als de Futbol Sala. Els Campions de Catalunya i de la Copa Catalunya també han rebut un reconeixement a la Nit del Futbol Català de les mans d'Andreu Subies.

Per acabar la cerimònia s'ha fet entrega de 16 guardons especials a personalitats i clubs amb una lloable trajectòria en el món del futbol català. Els guardons especials s'han entregat per petició de les delegacions de la Federació que tenen un vincle molt pròxim amb el futbol del territori i amb les persones que l'envolten. Per això, són coneixedores dels mèrits i les trajectòries de les persones premiades.

En acabar l'acte, tots els assistents han pogut gaudir d'un sopar on el futbol Català s'ha retrobat i ha compartit un espai.

stats