Copa del Rei
Esports Futbol 02/02/2011

El Madrid certifica el pas a la final de Copa superant el Sevilla als últims minuts (2-0)

El Sevilla ha aguantat el partit fins al minut 81. Amb l'equip a la desesperada buscant un gol per forçar la pròrroga, Özil i Adebayor han matat el partit

Sergio Ramos i Romaric.

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } S'han complert els pronòstics. Madrid i Barça han certificat el pas a la final de Copa i es veuran les cares el 20 d'abril. El Barça ha fet els deures contra l'Almeria. I el Madrid s'ha imposat al Sevilla; tot i que els blancs ho han tingut força més complicat del que es preveia. Han estat superiors, però no han pogut rematar el partit fins als minuts finals.

Els dos equips han sortit amb ganes de buscar la porteria contrària, si bé ha estat el Sevilla qui ha deixat més espais al darrera. Això ho ha aprofitat el Madrid per tenir la primera ocasió. Di María ho ha provat de lluny, i el porter ha aturat en primera instància i la pilota ha anat als peus de Benzema que incomprensiblement i a porteria buida ha xutat desviat.

I a continaució ha estat el torn del Sevilla, per mitjà de Negredo, al minut 10. El jugador havia rebut a l'espai i havia superat Casillas, però la jugada estava invalidada per fora de joc. A partir d'aquí, els dos equips s'han calmat i han posat més seny al partit.

Tot i això, el partit ha tingut un dominador: el Reial Madrid. L'equip de Mourinho ha tingut més i millors ocasions per foradar la porteria de Varas, però ni Cristiano Ronaldo ni Benzema han estat encertats de cara a porteria.

Als últims minuts del segon temps, el Sevilla ha buscat la porteria amb desesperació. Els de Manzano han sortit al contraatac però els ha faltat fluïdesa, encert i força física per superar els defenses blancs. Així, en l'enèsim contraatac, Özil ha rebut a l'espai, ha driblat Varas i ha marcat el gol de la victòria. El Sevilla ha resistit 81 minuts.

Ja al descompte, i en un nou error defensiu, Adebayor ha rebut sense marca al vèrtex de l'àrea petita i ha aconseguit superar el porter Varas d'un xut fort.

Reial Madrid 2 - Sevilla 0

2 - R. MADRID: Iker Casillas, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Carvalho, Marcelo, Khedira (Lass, 90'), Xabi Alonso, Di María (Granero, 88'), Özil, Cristiano Ronaldo i Benzema (Adebayor, 84').

0 - SEVILLA: Javi Varas, Escudé, Sergio Sánchez, Martín Cáceres, Fernando Navarro, Romaric (Perotti, 81'), Zokora, Rakitic (Luis Fabiano, 69'), Navas, Negredo i Kanouté (Medel, 88').

GOLS: 1-0 (81') Özil. 2-0 (92') Adebayor.

ÀRBITRE: Teixeira Vitienes (col·legi càntabre). Targetes grogues a Xabi Alonso (64) i Sergio Ramos (89) pel R. Madrid; i a Fernando Navarro (37'), Martín Cáceres (41'), Zokora (48') pel Sevilla. Targeta vermella a Sergio Sánchez por doble groga (66' i 85').

ESTADI: Santiago Bernabéu, uns 63.000 espectadores.