El Madrid destrossa un Vila-real amb Juan Carlos Garrido sentenciat (3-0)

El conjunt que entrena José Mourinho exhibeix un futbol directe i voraç que ha acabat ben aviat amb la resistència del Vila-real, que ja busca entrenador

à. G.
Els futbolistes del Madrid, després del primer gol.

BarcelonaEl Vila-real, un equip que aquesta temporada deambula per Primera Divisió i que tan sols ha estat capaç de sumar una victòria i quatre empats en nou partits, s'ha convertir aquest dimecres en la víctima perfecta del Reial Madrid (3-0).

A diferència del Barça, que actualment passa per un cicle de forma baix i ha perdut una punta de velocitat, el conjunt que entrena José Mourinho ha exhibit un futbol directe i voraç que ha acabat ben aviat amb la resistència de l'equip de Juan Carlos Garrido, a qui el Vila-real ja busca substitut perquè l'equip ocupa posicions de descens.

Als deu minuts de partit, el Reial Madrid ja guanyava per 2-0, exhibint una gana descomunal en atac. Benzema i Kaká, que aquesta campanya se sembla al futbolista que va ser, han anotat els dos primers gols de l'equip blanc, que abans del descans ha afegit un gol de Di María al marcador.

El Reial Madrid, que ha començat el partit sense cap dels nous fitxatges en l'onze inicial, ha oferit un rendiment colossal, especialment en els primers 45 minuts. Després del descans, ja amb el marcador sentenciat, s'ha limitat a regalar-li la possessió de la pilota al Vila-real, tot esperant l'oportunitat de sortir al contraatac.