SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/03/2014

Pablo Machín s'estrena a la banqueta del Girona amb derrota davant el Múrcia (0-1)

Un gol de Malonga al minut 82 reté l'equip català com a cuer de la Lliga Adelante

Pablo Machín, entrenador del Girona

BarcelonaEl Girona ha perdut aquest diumenge a Montilivi contra el Múrcia (0-1), en l'estrena de Pablo Machín a la banqueta gironina. La no-reacció de l'equip català el manté a la zona baixa de la Lliga Adelante, cuer de la classificació amb 30 punts.

La primera part del xoc entre gironins i murcians ha tingut poques oportunitats de gol i molts errors en l'inici d'atac dels dos equips. El Girona ha intentat sorprendre al minut 10 amb una centrada de Juncà, que Ortuño ha rematat per sobre la porteria de Castro. Migue, al minut 23, ha intentat una internada per la banda esquerra després d'una recuperació però ha acabat fent falta.

A partir del minut 30, el Múrcia s'ha posat les piles i ha començat a apretar la defensa catalana, però sense gaire encert ofensiu. Juncà, novament al minut 35, ha centrat una pilota que Eloi no ha pogut convertir en gol. I amb el marcador a zero s'ha arribat al descans.

En la represa, Bordas ha estat a punt d'estrenar l'electrònic per al Girona, en dues ocasions, però ha fallat. Els de Machín s'han anat acostant cada vegada amb més perillositat a l'àrea rival, gràcies al suport dels més de 5.900 aficionats que han assistit aquest diumenge a Montilivi. La millor oportunitat per avançar-se dels locals ha arribat al minut 71, quan l'àrbitre ha xiulat penal sobre Jandro, però Castro ha aturat el xut de Timor.

La sort ha jugat a favor dels murcians, que, sense crear accions de perill en atac, ha posat l'0-1 al marcador gràcies al gol de Malonga al minut 82. El final de partit ha arribat sense remuntada catalana. Els de Machín, que han gaudit d'ocasions clares a la segona part, no han pogut foradar la porteria de Castro, que ha salvat el seu equip sota els pals.