FUTBOL
Esports Futbol 31/10/2019

El CSD arxiva el recurs de la Lliga sobre els horaris

Es considera que ha desaparegut l’objecte d’aquest recurs

Ara
1 min
Javier Tebas, president de la Lliga,  durant la presentació de la sèrie 'Todo por el juego'

BarcelonaEl Consell Superior d’Esports (CSD) va anunciar la decisió d’arxivar el recurs presentat per la Lliga contra la resolució de la jutge de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) sobre les tres primeres jornades de la competició professional. “Es considera que ha desaparegut l’objecte d’aquest recurs, perquè afecta partits que ja s’han disputat i la resolució de la jutge mai es va dur a terme perquè es va veure afectada per la sentència que va dictar el 9 d’agost el jutjat mercantil número 2 de Madrid”, va informar el CSD en un comunicat.

La Lliga va presentar un recurs davant el CSD contra la resolució del 26 de juliol de la jutge de Competició de la RFEF, que instava a modificar la data i l’horari dels partits dels divendres i dels dilluns de les tres primeres jornades de la competició. La decisió va quedar sense valor després de la posterior resolució del titular del jutjat mercantil número 2 de Madrid, que va decidir que es disputessin partits de Primera i Segona Divisió els divendres, però no els dilluns.

El CSD va recordar en el seu escrit que el recurs de la Lliga s’havia resolt “en el termini establert un cop recollides i estudiades les al·legacions que han presentat les parts”. A més, s’ha obert un procediment independent per estudiar mesures disciplinàries contra el president de la Federació, el secretari general i la jutge única de Competició”.

stats