Futbol
Esports Futbol 05/03/2013

El pare d'Andrés Iniesta assegura que l'Albacete "no té cap futur"

El màxim accionista del club s'ha mostrat pessimista. L'entitat està immersa en una ampliació de capital de 3,7 milions d'euros però només se n'han venut 150.000

Efe
2 min

AlbaceteEl pare del futbolista del Barcelona Andrés Iniesta, José Antonio, ha estat rotund en assegurar que l'Albacete, entitat de la qual el seu fill és el màxim accionista i que està immersa en una ampliació de capital de 3,7 milions d'euros –i només se n'han venut 150.000–, "no té cap futur".

José Antonio Iniesta va rebutjar que l'entitat Albacete tingués futur, "almenys aquí, a la ciutat, cal ser sincers". "Estem negociant amb uns inversors i si accepten comprar el club podríem tenir futur", ha opinat.

"Jo estic arriscant molt, pagant de la meva butxaca, encara que ho faig amb il·lusió per intentar donar viabilitat a un projecte que és molt difícil", i ha sentenciat: Qui dirà el contrari? Això, crec, ho veiem tots".

El pare del futbolista del Barcelona Andrés Iniesta s'ha pronunciat així després d'anunciar avui que Agustí Lázaro, gerent de la seva empresa, Cellers Iniesta, passa de la vicepresidència a la presidència després de la renúncia del fins ara màxim dirigent, Aurelio Milla.

"Però això no és prendre les regnes, nosaltres vam venir a ajudar, jo no sóc conseller i ens en anirem quan l'Albacete no tingui solució", ha aclarit José Antonio, que ha assumit que "agafar ara el club és un 'marró' com la catedral de Burgos".

Ha desvelat, igualment, que quan es va conformar l'actual directiva es van comprometre a anar junts, però que si no ho fan ara mateix és perquè entenen que "moralment" s'han de quedar.

En ser preguntat per com està vivint aquest moment el seu fill ha estat clar: "A Andrés l'afecta moralment perquè vol veure l'Albacete el més amunt possible en a nivell esportiu i pateix com tots en l'aspecte l'econòmic".

El progenitor del futbolista blaugrana ha reiterat que estan negociant amb diferents inversors perquè la seva família, per ara, no pot fer-hi més.

"Si tingués 100 milions d'euros es resoldrien els problemes, però no els tinc i no puc hipotecar el treball d'Andrés per a tota la seva vida perquè li he de donar comptes a ell quan es retiri", ha justificat José Antonio, que ha ratificat que seguiran col·laborant amb el club després de recordar que, si no ho hagués fet en el seu moment, "avui l'Albacete no seria aquí".

"Aquest any, el club no hauria pogut seguir sense la nostra ajuda, però em vaig comprometre a pagar les nòmines fins al mes de desembre a través d'un crèdit que tinc poques opcions de cobrar, ho sé i ho vaig assumir, però vaig entendre que havia d'ajudar una altra vegada l'Albacete ", ha explicat.

Pel que fa al resultat de l'ampliació de capital, José Antonio Iniesta l'ha definit com "una vergonya" i ha afegit que està decebut amb diferents persones que han passat pel club i que, segons ell, no han mostrat cap mena d'interès en aquest moment difícil.

"Encara que no sigui just dir-ho, perquè cadascú amb els seus diners fa el que vol, però no és lícit que una persona que no pot pagar la hipoteca compri una acció i gent que hagi gestionat això molt temps no tingui ni la vergonya, de manera menys, de treure el cap per la finestra ", ha lamentat.

José Antonio Iniesta ha conclòs: "Estic frustrat per això, però per la ciutat no, perquè serà la meva ciutat per sempre i això ningú m'ho traurà".

stats