COPA DEL REI

Un centenar d'aficionats groguets animaran el Vila-real al Camp Nou

L'Agrupació de Penyes ha omplert dos autocars per veure el debut de l'equip del Madrigal en una semifinal de la Copa del Rei

Un centenar d'aficionats gorguets seran aquest dimecres al Camp Nou per animar el Vila-real, en el debut del conjunt del Madrigal en unes semifinals de la Copa del Rei. L'Agrupació de Penyes ha omplert dos autocars per viatjar fins a Barcelona, que marxaran aquest mateix dimecres al migdia i tornaran a casa després del partit.

És una xifra notablement baixa, si es té en compte la proximitat entre Barcelona i Vila-real i el fet que l'equip de La Plana disputarà per primera vegada unes semifinals de Copa. El club, però, s'excusa en el fet que no hi ha tradició de desplaçar-se si no és en casos molt concrets, com quan van omplir el Miniestadi ara fa dos anys en la lluita per retornar a Primera. "És un dia entre setmana i el partit és tard", argumenten des del Vila-real.

El desplaçament era assequible, a nivell econòmic, ja que el viatge d'anada i tornada més l'entrada al Camp Nou costava 45 euros par als penyistes, 54 per als abonats i 70 per al públic en general.

Quatre anys sense perdre fora, a la Copa
A banda de debutar en unes semifinals, el Vila-real també intentarà allargar al Camp Nou la ratxa de quatre anys sense perdre fora de casa, en eliminatòries de Copa. La darrera va ser al camp del Sevilla (3-0) la temporada 2010-2011. Posteriorment, l'equip ha jugat sis sortides més, amb un balanç de tres victòries i tres empats, amb set gols a favor i quatre en contra.