FUTBOL CATALÀ

Des d'aquest cap de setmana, 1 minut d'aturada en els partits de futbol català per protestar contra la fiscalització

La mesura afecta uns 5.000 partits que cada cap de setmana es disputen a Catalunya entre futbol i futbol sala, base i amateur

El passat 9 de febrer, la junta directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) en reunió extraordinària va aprovar realitzar accions reivindicatives per mostrar el desacord amb les mesures fiscals i de Seguretat Social que està adoptant el Govern central amb l'esport en general i amb el futbol en particular.

Després de l' aturada de la competició del passat cap de setmana, aquest dissabte començarà una nova protesta: es realitzarà un minut d'aturada reivindicativa a tots els partits oficials de la FCF fins a final de temporada. D'aquesta manera, a partir d'aquest cap de setmana i després del comunicat que es va fer el dia 10 on es va prendre l'acord d'aturar un minut tots els partits de futbol i futbol sala, base i amateur, així com a d'altres competicions organitzades per la FCF, els equips formaran al mig del camp per realitzar un minut d'aturada.

D'aquesta manera, la reivindicació de la Federació Catalana de Futbol es farà palesa fins el mes de juny als 5.000 partits que cada cap de setmana es disputen a Catalunya.

Més continguts de