Lliga de Campions
Esports Futbol 05/11/2012

José Mourinho: "No sóc el responsable de la crisi econòmica d'Europa"

L'entrenador portuguès del Reial Madrid ha ironitzat sobre les seves funcions

Ara
1 min
L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho

MadridL'entrenador José Mourinho, del Reial Madrid, s'ha justificat per no haver assistit aquest dilluns a l'acte en què el Reial Madrid ha presentat la tercera fase de les obres de les dues residències que està construint per al primer equip i per al planter. "El dia abans dels partits no estic per actes, sinó per treballar, per pensar. M'han dit que han arribat crítiques però si hagués marxat també m'haurien criticat", ha opinat. "No hi insistiu", ha demanat quan l'hi han tornat a preguntar.

"Sóc el responsable del primer equip", ha recordat el portuguès, que ha desmentit una oferta del PSG. "No estic per xerrades de gestió empresarial", ha dit quan li han preguntat per les jerarquies del club blanc.

"No sóc el responsable de la crisi econòmica d'Europa", ha explicat José Mourinho, quan li han preguntat per l'assistència d'espectadors al Santiago Bernabéu.

"Espero que Zidane sigui feliç, però no sóc ningú per valorar la seva trajectòria", ha assegurat el tècnic, que ha descartat Benzema per al partit d'aquest dimarts.

stats