FUTBOL
Esports 18/09/2019

La defensa de Sandro Rosell prepara una demanda contra l'Estat pels 21 mesos de presó preventiva, segons l''Abc'

L'expresident del Barça reclamarà una indemnització després que l'Audiència Nacional l'absolgués

Ara
1 min
Sandro Rosell, ahir, entrant a l’Audiència Nacional.

BarcelonaDesprés de passar-se 21 mesos en presó preventiva, l'Audiència Nacional va absoldre l'expresident del Barça Sandro Rosell de les acusacions de corrupció després del judici. Així, segons informa el diari 'Abc', la defensa de l'exdirigent blaugrana està preparant una demanda contra l'Estat perquè l'indemnitzi per haver-se passat gairebé dos anys en presó preventiva.

La defensa, segons el rotatiu madrileny ha pogut saber de fonts jurídiques, prepara una demanda per funcionament anormal de l'administració de justícia.

El 24 d'abril passat, la secció primera de l'Audiència Nacional va determinar que Rosell no va cobrar comissions il·legals ni va blanquejar diners pels drets audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol, unes negociacions entre l’empresa ISE i la Confederació Brasilera de Futbol que va dur a terme Rosell a través de la seva empresa Uptrend. Aplicant el principi d''in dubio pro reo', el tribunal va tirar per terra els intents del ministeri fiscal i la jutge instructora –a partir de les investigacions de la UDEF i la UCO– de provar els delictes atribuïts a Rosell i el va absoldre de totes les acusacions.

Ara doncs, la defensa de Rosell vol que el seu client sigui indemnitzat i que, a més, es modifiqui la reglamentació de la presó preventiva a Espanya.

stats