FUTBOL
Esports Futbol 05/06/2013

San Mamés acull l'últim enfrontament després de gairebé 100 anys d'història

L'Athletic Club i una selecció de Biscaia disputen un partit amistós (20:30h) per acomiadar la Catedral

Ara
1 min

BarcelonaL'Athletic Club i una selecció de Biscaia s'enfrontaran aquest dimecres al vespre (20:30h) en un partit amistós que servirà per acomiadar l'estadi de San Mamés. La Catedral acollirà el seu últim partit després de gairebé 100 anys d'història, fou inaugurat el 21 d'agost de 1913. Aquest dijous començaran les obres per enderrocar l'estadi.

L'acte d'homenatge començarà a les 20:30 hores amb un reconeixement a exjugadores, exentrenadores i expresidents,previament a l'inici del partit entre l'Athletic i una selecció de Biscaia.

Javier Aldazabal, secretari de la junta directiva del club, va explicar aquest dimarts, durant l'acte de presentació d'aquest homenatge, que han convidat a tots els que han estat jugadors, tècnics i presidents del club i que preveuen que assisteixin unes 150 persones aproximadament.

A més, en el descans del partit hi haurà una actuació musical a càrrec de la Banda Municipal i de la Coral de Bilbao, i ,quan acabi l'enfrontament, se celebrarà un acte final d'uns quaranta minuts de durada amb espectacle de focs artificials, il·luminació làser i altres detalls que no s'han volgut desvetllar.

Durant aquest acte, una de les vocals de la junta directiva del club bilbaí, Laura Martínez, va apuntar que el club està treballant en l'elaboració de "dos llibres i un documental" en els quals es recolliran els cent anys de vida de San Mamés. Mrtínez també va dir que l'Athletic estrenarà en aquest partit amistós la nova equipació per a la propera temporada.

De cara a aquest últim enfrontament, el club ha editat un cartell específic i una entrada commemorativa.

stats